Közlemény

Közlemény

Köszönjük szépen mindenkinek az új helyi járat menetrendjével kapcsolatos posztban tett észrevételeiket. 

Néhány építő jellegű hozzászólástól eltekintve nagyon rossz irányt vett a hozzászólások stílusa és tartalma. Szeretnénk megkérni a kedves követőinket, hogy gyűlölködő, és rosszindulatú megjegyzéseiket mellőzni szíveskedjenek, ennek az oldalnak nem célja a gyűlöletkeltés, panaszkezelés és politikai szerepvállalás.

Továbbra is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy ez az oldal egy civil kezdeményezés, és az utazóközönséggel való értelmes párbeszéd a fő célkitűzése. Kérjük, hogy azok, akik ezt nem tudják betartani, tartózkodjanak a hozzászólás lehetőségétől! 

A hamarosan kezdődő politikai kampánnyal kapcsolatban a következőkről szeretnénk Önöket tájékoztatni: a Móri közlekedés politikai tevékenységet nem folytat, a pártoktól független és azoknak támogatást semmilyen formában nem nyújt. A politikai élet szereplőit tisztelettel megkérjük oldalunkon hozzászólás közzétételének MELLŐZÉSÉRE!

Az új helyi járat menetrendje és útvonalának kialakítása folyamatban van. Folyamatosan zajlik az egyeztetés az önkormányzat, a szolgáltató és a Móri közlekedés között.

Annyit már most is elárulhatunk, hogy az új útvonal tervébe bekapcsolódik a Mónus Illés utca, Vasútállomás környéke.

Köszönjük mindenkinek az eddigi visszajelzéseket, hozzászólásokat és továbbra is várjuk az észrevételeket, ötleteket. 


2024. 04. 19.

Hornich Barnabás és Poscher Ádám, a Móri közlekedés szerkesztői

Újabb Régebbi