Szeptembertől Fehérvárra jársz majd suliba? Ez a poszt neked szól!

Szeptembertől Fehérvárra jársz majd suliba? Ez a poszt neked szól!

Új osztály, új barátok, új élmények és nem utolsósorban új közlekedési mód is vár rád, ha jövő tanévtől Székesfehérváron folytatod a tanulmányaid. Ebben a cikkben pedig Neked segítünk abban, hogy a lehető legegyszerűbben és legrövidebb idő alatt érhess oda majd a suliba!

Ha a Telekibe, a Tópartiba, a Cisztercibe, az I. Istvánba, a Jákyba, a Hunyadiba, vagy a Kodolányiba vettek fel, akkor neked egész biztosan a buszos utazás lesz a nyerő. A fehérvári autóbusz-állomástól vagy a Zichy ligeti buszmegállótól (III. Béla Király tér) ugyanis ezek a sulik nincsenek messze, gyalogszerrel könnyedén elérhetőek.

A Volánbusz több eljutási lehetőséget is biztosít számodra a kora reggeli órákban Mórról Székesfehérvár irányába, többféle autóbuszjárat közül választhatsz majd, melyek mindegyike megáll Székesfehérváron a III. Béla király téren és az autóbusz-állomáson is. Tanulmányozd át az alábbi menetrendet, és válaszd ki, hogy számodra melyik járat lenne a legmegfelelőbb. Sajnos arról, hogy melyik busz mennyire van tele, nem tudok információt adni, hiszen ez akár egyik napról a másikra is változhat.



A délutáni hazajutás is hasonlóan egyszerű, Fehérvár felől Mór irányába gyakran indít járatokat a Volánbusz. Csúcsidőben, 13:45-től 14:45-ig negyedóránként, esetenként még gyakrabban indulnak buszok Mór irányába, ezen az időszakon kívül pedig fél óránként. Ehhez is találsz az alábbiakban egy menetrendi táblázatot. Mindkét képet nyugodtan elmentheted a telefonodra, lehet, hogy jól fog jönni később.




Ha viszont a Vasváriba vagy a Kodályba fogsz majd járni, lehet, hogy neked a vonatos utazás lesz az egyszerűbb. Az iskolába való eljutáshoz a Mórról 6:59-kor induló vonatot tudod igénybe venni, visszafelé pedig két óránként indít járatokat a MÁV-Start: 12:26, 14:26, 16:26, 18:26. Az utazás 28 percig tart.

Remélem, hasznosak voltak számodra ezek az információk. Élvezd ki a nyár hátralevő részét, szeptemberre jó iskolakezdést, a továbbiakhoz pedig sok sikert kívánok!

Újabb Régebbi